Klaar in 20 minuten!
Ingrediënten
2 uien, gesnipperd
2 tenen knoflook, geperst
1 rode peper, ontzaden en in kleine stukjes snijden
1 kleine spitskool
350 gram gehakt
1,5 eetlepel kerrie masala
Peper en zout (Keltisch- of Himalayazout)
Scheutje...
Lees meer
Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: iets meer dan 3 uur stoven
Voor: 6 personen
Deze Rendang is precies goed wat betreft pittigheid. Mijn zoontje van 3 heeft niet gegeten maar gevreten.
INGREDIËNTEN
1 kilo riblappen/sukadelappen, in blokjes van 2 cm
4 uien, gesnipperd
1...
Lees meer
Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!).
Super slank gerecht!
Ingrediënten voor 4 personen
500 g kipfilet, in plakjes
2-3 el kokosolie of olijfolie
1 rode peper, in ringetjes
1 ui in...
Lees meer
Zelf bedacht recept met ingrediënten die ik nog had liggen. Het was zo lekker dat we het op hadden voordat ik er een foto van kon maken. Voor het plaatje iets van internet gehaald wat er een beetje op lijkt.
Ingrediënten voor 3 personen
3 rode paprika’s
75 gram quinoa
300 gr...
Lees meer
Bereidingstijd: 40 minuten
Ingrediënten voor 4 personen
500 gram (lams)gehakt
3 teentjes knoflook (gehakt)
schil van 1 bio citroen, fijn geraspt
1 eidooier
2 tl komijn poeder(djinten)
2 tl gedroogde oregano
2 tl gedroogde munt
zout en versgemalen...
Lees meer
Ingrediënten voor 4 personen
2 kopje(s) boekweitmeel
1 biologisch eitje
water
350 gram kipfilet (biologisch)
½ komkommer in dunne plakjes
1-2 tomaten in stukjes
100 gr pijnboompitten
1 snufje peper en zout
1 krop ijsbergsla of andere...
Lees meer
INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONEN
500 gram verse zuurkool
3 el tomatenpuree
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, geperst
1 bouillonblokje, gistvrij (natuurwinkel)
kokosolie
300 ml water
250 gram kippendijen, in stukjes
5 grote vastkokende...
Lees meer
Een heerlijk eenpansgerecht uit de oven. Wij hebben het gegeten met een groene salade, rucolamelange.
INGREDIENTEN
800 gram nieuwe aardappelen met schil
8 kippendijen
600 gram cherry- en/of...
Lees meer