RECENSIES

recensie

Lieve Pauline ,
Elke week kijk ik er weer naar uit om in jouw yin yoga les te mogen zijn .
Stijfheid, lenigheid , soepel zijn, het maakt niet uit voor jou .
Iedereen krijgt van jouw de aandacht en zorgvuldigheid die hij/zij verdient .
De rust die je uitstraalt en soms in de stilte’s zijn voelt zo helend voor mij .
Ik gun het iedereen om kennis te komen maken met de Yin Yoga ... en eenmaal hier wil je nooit meer anders.
Dank je wel voor je zachtheid Pauline en ik hoop nog hééééél lang .
x Nellie .

Re:recensie

Ontzettend bedankt dat je de moeite neemt om hier wat neer te zetten. Dank je wel.
Heel fijn dat je wekelijks intens geniet van mijn lessen. Nou ja...genieten....ik zie ook dat je de discomfort opzoekt. Ik heb zoveel mooie en fijne mensen in mijn lessen en daar ben jij zeker één van. Met zijn allen zetten we een bijzondere energie neer waar ik iedere keer weer heel dankbaar voor ben.
Lieve lieve Nellie, dank je wel dat jij iedere keer weer bijdraagt aan het neerzetten van een bijzondere energie en tot gauw maar weer.
Dikke kus

recensie

De yogalessen van Pauline zijn zorgvuldig opgebouwd met veel diepgang. De houdingen, muziek en de aanvullende teksten of uitleg sluiten geheel op elkaar aan en zorgen voor een extra verdieping. Alles klopt. Je wordt geraakt en emoties of fysieke blokkades komen dan soms los.
Ik verheug me telkens weer op de lessen.

De massage lijkt wel een reeks houdingen die vloeiend in elkaar overgaan. Het fijne is dat je het gewoon kunt laten gebeuren. Pauline is zorgvuldig en helemaal in het moment aanwezig. Dit voelt als volledige aandacht bij de massage. Na afloop voelen gewrichten, spieren en pezen ruim. Het stroomt weer.
Ook is na 1 massage mijn nekpijn nagenoeg verdwenen. En dat terwijl ik al 4 maanden, met nauwelijks resultaat, door een fysiotherapeut werd behandeld.
Een absolute aanrader!

Re:recensie

Wauw, wat een mooie recensie lieverd.
Ik vind het ook mooi om te zien hoe jij je helemaal overgeeft tijdens de les.
Dank je wel dat ik mag genieten van jouw fijne energie en stralende aanwezigheid.

En wat fijn dat het zoveel beter gaat met je nek, mocht je weer behoefte hebben of last krijgen van je nek dan weet je me te vinden.
Dikke knuffel voor jou❤️

Super ‘juf’!

Lessen gevolgd bij Pauline in Oosterbeek. Pilates, Hatha, Yin en Yin XL. Kreeg er geen genoeg van! Pauline is een super ‘juf’! Heeft oog voor al haar deelnemers en heeft goed door wat iemand nodig heeft. Een heerlijk fijn oprecht gevoelsmens. Helaas door verhuizing gestopt met de lessen bij Pauline, mis het nog steeds. Veel mogen leren en ervaren, veel mogen voelen, algeheel welzijn werd beter. Mooi en bijzonder proces. Dank je wel lief mens!

Re:Super ‘juf’!

Lieve Joyce wat een prachtige woorden. Dank je wel lieverd. Heel jammer dat ik je niet meer wekelijks in mijn lessen heb, maar gelukkig blijven we elkaar zo nu en dan zien. Ik mis je stevige knuffels en jouw pure aanwezigheid. Binnenkort samen wandelen mooi mens. Dank je wel voor deze recensie. Heel lief van je.

Recensie

Pauline,

Twee jaar geleden is het alweer dat ik voor het eerst bij jou terecht kwam. Wat heeft het mij veel nieuwe inzichten gegeven. Niet alleen fysiek maar ook mentaal heb ik veel van je kunnen leren. Je hebt mij in eerste instantie ondersteuning geboden in privé trainingen maar ook door een moeilijke periode geholpen. Met name de yoga lessen hebben mij zoveel meer gebracht dan ik had verwacht. Je positiviteit en warmte voor elk individu is bewonderenswaardig. Ik heb veel respect voor jou als persoon en de passie die je hebt voor je werk. Hopelijk kunnen mensen nog lang genieten en leren van je. Tot snel weer

Re:Recensie

Wauw wat een mooie woorden. Word er een beetje verlegen van. Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om dit verhaal hier te delen. Ik vond het ook heel fijn en leerzaam om zo'n bijzonder iemand als jij te mogen ondersteunen. Zo mooi om te zien welke weg jij hebt afgelegd om er vervolgens nog beter en sterker uit te komen. Harte groet, Pauline

Recentie

Lieve Pauline,

Toen ik nog op de sportschool zat nam ik wekelijks een yoga les en met de regelmaat Pilatus’ lessen. Ik heb hiervan genoten. Je bent een docent die oog heeft voor mens en behoefte. Om gezondheidsredenen heb ik een andere weg bewandeld. Wat was het fijn om een Thaise massage van je te mogen ontvangen. Dit was een cadeautje !

Re:Recentie

Dank je wel Catharina. Wat lief dat je mij deze recensie geeft. Mooie woorden uit een mooie vrouw. Dank je wel en hopelijk blijven we elkaar zo nu en dan ontmoeten. Veel liefs

Nieuw bericht