RECENSIES

Yin yoga, Pilates en Thaise massage

Ik heb het allemaal mogen meemaken...De centrale figuur ben jij voor mij Pauline en je wordt in mijn beleving één met de workshops, lessen of massage die je geeft... ik ervaar veel verbinding en betrokkenheid tijdens de les en bij de Pilates ook humor en lekker doorpakken.... je geeft ons het gevoel door je enthousiasme en openheid dat er veel mogelijk is en we worden uitgenodigd om verder te kijken en te voelen dan alleen ons lichaam of de oefeningen. Dat is mooi..
Iedereen wordt gezien..
De Yin Yoga XL is ook heel bijzonder door de samenwerking met bijzondere mensen die weer hun eigen toevoeging hebben in de vorm van prachtige hemelse muziek , hangdrum of reiki...dat zorgt ervoor dat ik altijd met een fijn en ontspannen en rijk gevoel naar huis ga.. Ook de massage was een fijne en persoonlijke beleving... ik zat veel losser in mijn vel.... en dat was precies de bedoeling.
Bedankt lieve Pauline

Re:Yin yoga, Pilates en Thaise massage

Dank je wel lieve Claudia. Heel bijzonder om te lezen wat het met jou doet.
Vind het zo fijn dat je er altijd bij bent. Ik geniet altijd van je fijne aanwezigheid en ik geniet van jou als mooi en prachtig mens. Niet alleen jij ervaart de betrokkenheid en verbinding, dat ervaar ik ook bij jou. Dank je wel voor je prachtige recensie die mij toch een beetje doet blozen. Dikke knuffel voor jou lieve Claudia

Thaise massage

Op een liefdevolle, warme manier heeft Pauline mij vandaag de Thaise massage gegeven. Voor mij was deze massage nieuw. De juiste sfeer en de zorgvuldigheid van Pauline droeg er toe bij dat ik in vertrouwen los kon laten.
Dank je wel Pauline
Groet Elle

Re:Thaise massage

Ahhhh wat lief van je Elle. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit te willen delen met een recensie. Dat loslaten ging jou prima af. Mooi om te zien en te ervaren. Vond het heel fijn dit met jou te doen. Dikke kus en dank je wel voor je mooie woorden.

Pilates

Ik volg al een aantal jaar lessen bij Pauline, Ik vind de lessen echt heel fijn. Heel afwisselend en alle spiergroepen komen aan bod. Jou persoonlijkheid maakt het af, je hebt een fijngevoeligheid voor als het niet goed gaat met iemand. Je bent heel goed onderlegt, je kennis over zaken is perfect en je adviezen zijn goed. Het is een feestje om vrijdag naar je les te komen en ik kom er altijd herboren vandaan. Ik zou graag nog meer lessen bij je willen volgen, ga ik proberen in mijn leven in te passen. Mentaal en fysiek doen de lessen altijd veel bij me. Soms wat serieuzer les en ook vaak met humor en een lach.
Ik ben heel blij met jou!
Liefs Eugenie

Re:Pilates

Dank je wel voor je mooie woorden. Sluit me helemaal aan bij het feit dat je het een feestje vindt om naar de Pilates les te komen. Het is ook echt gezellig. Naast de oefeningen is er ruimte voor humor en baldadigheid. Het is ook echt een leuke club bij elkaar. Ik geniet van jou humor en stralende aanwezigheid. Ik mis je ook als je er niet bij bent hoor. Dus kom maar lekker wat vaker...hihi...
Tot snel lieve Eugenie

Yin Yoga

Ik ben Kundaluni yoga gewend, dus een hele overgang naar Yin yoga. Moest erg wennen. Maar jouw stem, muziek en fijne verhalen erbij geven mij erge rust en helderheid.
De blote voetenpad wandeling is ook heerlijk. Heb binnenkort een massage van je, dus wordt vervolgt.

Re:Yin Yoga

Nou wat heb jij moeten wennen, maar mooi om om te zien hoe jij je iedere week weer een beetje extra kon overgeven aan de yin. Ik ben dankbaar je in mijn lessen te mogen hebben en ik verheug me op de volgende wandeling met jou erbij. Tot snel. Dikke knuf

De yin flow in mijn leven

Via de Albert Hein sportactie bij jou terecht gekomen op een kille dag in het najaar in 2017.

En ik was vrij snel verslaafd aan de yin yoga.

En begin 2018 de lessen gaan volgen in Oosterbeek.
Heerlijk de rust en even het niet 'aan' moeten staan.
Fijne zachte houdingen wat 100% genieten is.
En hoe jij iedereen zijn plekje gunt. De rust en de balans uitstraalt. Werkt door op ieder die zich in de ruimte bevind.

Heel bijzonder dat als jij jou hand op een specifieke plek op het lichaam neerlegt. Je dan net iets verder in de houding komt.

Re:De yin flow in mijn leven

Ik kan me nog goed herinneren dat je via deze actie binnenkwam. Mooi om te zien hoe je vanaf de eerste minuut al zo ontzettend aan het genieten was. je straalde helemaal. Prachtig om te zien hoe jij volop geniet van de Yin Yoga en rust en zachtheid uitstraalt. Lieve Chantal, ik hoop je snel weer te zien in één van mijn Yin XL lessen. Ik heb je er graag bij.
Liefs,

Nieuw bericht