RECENSIES

Thaise massage

Op een liefdevolle, warme manier heeft Pauline mij vandaag de Thaise massage gegeven. Voor mij was deze massage nieuw. De juiste sfeer en de zorgvuldigheid van Pauline droeg er toe bij dat ik in vertrouwen los kon laten.
Dank je wel Pauline
Groet Elle

Re:Thaise massage

Ahhhh wat lief van je Elle. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit te willen delen met een recensie. Dat loslaten ging jou prima af. Mooi om te zien en te ervaren. Vond het heel fijn dit met jou te doen. Dikke kus en dank je wel voor je mooie woorden.

Pilates

Ik volg al een aantal jaar lessen bij Pauline, Ik vind de lessen echt heel fijn. Heel afwisselend en alle spiergroepen komen aan bod. Jou persoonlijkheid maakt het af, je hebt een fijngevoeligheid voor als het niet goed gaat met iemand. Je bent heel goed onderlegt, je kennis over zaken is perfect en je adviezen zijn goed. Het is een feestje om vrijdag naar je les te komen en ik kom er altijd herboren vandaan. Ik zou graag nog meer lessen bij je willen volgen, ga ik proberen in mijn leven in te passen. Mentaal en fysiek doen de lessen altijd veel bij me. Soms wat serieuzer les en ook vaak met humor en een lach.
Ik ben heel blij met jou!
Liefs Eugenie

Re:Pilates

Dank je wel voor je mooie woorden. Sluit me helemaal aan bij het feit dat je het een feestje vindt om naar de Pilates les te komen. Het is ook echt gezellig. Naast de oefeningen is er ruimte voor humor en baldadigheid. Het is ook echt een leuke club bij elkaar. Ik geniet van jou humor en stralende aanwezigheid. Ik mis je ook als je er niet bij bent hoor. Dus kom maar lekker wat vaker...hihi...
Tot snel lieve Eugenie

Yin Yoga

Ik ben Kundaluni yoga gewend, dus een hele overgang naar Yin yoga. Moest erg wennen. Maar jouw stem, muziek en fijne verhalen erbij geven mij erge rust en helderheid.

Re:Yin Yoga

Nou wat heb jij moeten wennen, maar mooi om om te zien hoe jij je iedere week weer een beetje extra kon overgeven aan de yin. Ik ben dankbaar je in mijn lessen te mogen hebben en ik verheug me op de volgende wandeling met jou erbij. Tot snel. Dikke knuf

De yin flow in mijn leven

Via de Albert Hein sportactie bij jou terecht gekomen op een kille dag in het najaar in 2017.

En ik was vrij snel verslaafd aan de yin yoga.

En begin 2018 de lessen gaan volgen in Oosterbeek.
Heerlijk de rust en even het niet 'aan' moeten staan.
Fijne zachte houdingen wat 100% genieten is.
En hoe jij iedereen zijn plekje gunt. De rust en de balans uitstraalt. Werkt door op ieder die zich in de ruimte bevind.

Heel bijzonder dat als jij jou hand op een specifieke plek op het lichaam neerlegt. Je dan net iets verder in de houding komt.

Re:De yin flow in mijn leven

Ik kan me nog goed herinneren dat je via deze actie binnenkwam. Mooi om te zien hoe je vanaf de eerste minuut al zo ontzettend aan het genieten was. je straalde helemaal. Prachtig om te zien hoe jij volop geniet van de Yin Yoga en rust en zachtheid uitstraalt. Lieve Chantal, ik hoop je snel weer te zien in één van mijn Yin XL lessen. Ik heb je er graag bij.
Liefs,

recensie

Lieve Pauline ,
Elke week kijk ik er weer naar uit om in jouw yin yoga les te mogen zijn .
Stijfheid, lenigheid , soepel zijn, het maakt niet uit voor jou .
Iedereen krijgt van jouw de aandacht en zorgvuldigheid die hij/zij verdient .
De rust die je uitstraalt en soms in de stilte’s zijn voelt zo helend voor mij .
Ik gun het iedereen om kennis te komen maken met de Yin Yoga ... en eenmaal hier wil je nooit meer anders.
Dank je wel voor je zachtheid Pauline en ik hoop nog hééééél lang .
x Nellie .

Re:recensie

Ontzettend bedankt dat je de moeite neemt om hier wat neer te zetten. Dank je wel.
Heel fijn dat je wekelijks intens geniet van mijn lessen. Nou ja...genieten....ik zie ook dat je de discomfort opzoekt. Ik heb zoveel mooie en fijne mensen in mijn lessen en daar ben jij zeker één van. Met zijn allen zetten we een bijzondere energie neer waar ik iedere keer weer heel dankbaar voor ben.
Lieve lieve Nellie, dank je wel dat jij iedere keer weer bijdraagt aan het neerzetten van een bijzondere energie en tot gauw maar weer.
Dikke kus

Nieuw bericht