RECENSIES

Yogalessen

Pauline is een geweldig, lief en bijzonder mooi mens. Zij weet heel goed rust te creëren tijdens de lessen yin yoga die zij geeft. Ik kamp met chronische pijnklachten waardoor ik pijn medicatie slikte. De rust, de dagelijkse yin yoga oefeningen en meditaties, maar ook de gezonde leefstijl ,met heerlijke recepten, hebben eraan bij gedragen dat ik de medicatie kan laten staan.
Mede door Pauline heb ik geleerd om beter bij mijzelf te komen.
Dankjewel dat jij op mijn pad bent gekomen!

Yogales

Pauline geeft heel fijn les, heel zacht en liefdevol.

Afwisselende yogalessen

Al ruim tien jaar volg ik verschillende sportlessen bij Pauline. Bijzonder in de yogalessen vind ik de grote variëteit aan oefeningen en de integratie tussen de verschillende yogadisclipines. Lessen zijn daardoor altijd afwisselend. Naast sporter ben ik sinds ruim vijf jaar ook collega van Pauline. Daarbij heb ik altijd alle vertrouwen van haar gekregen -ook al ben ik af en toe een eigenwijze eikel-, wat vooral in het begin erg waardevol voor mij was. Dank!

Pilates, Yoga en Massage

Heel graag deel ik met iedereen hoe tevreden ik ben over de lessen en de thaise massage van Pauline. Al zo'n 6 jaar volg ik de pilates en yoga lessen van Pauline. Het is ongelofelijk en erg leuk om te zien hoe Pauline zich ontwikkelt, het stopt nooit. De pilates lessen zijn zeer afwisselend en weldoordacht. Met veel kennis, uitleg en enthousiasme worden deze gegeven. Ik krijg er geen genoeg van. De yin yoga is een specialiteit van Pauline. Zij blijft zich oprecht nieuwsgierig ontwikkelen. Voor eigen ontwikkeling, maar daardoor denk ik ook dat ze het zo goed kan onderbouwen. De achtergrond is zeer leerzaam. Ik luister altijd met veel interesse omdat ik heel veel kan verwerken in de massages die ik dan weer geef. Zo veel uitgangspunten zijn gelijk. Pauline blijft mij inspireren. Het is zo mooi en zo de moeite waard om dit te volgen. Dankjewel Pauline voor je sprankelende persoonlijkheid.
En oh ja 1x de thaise massage mogen ondervinden. Daar wordt Pauline ook een kei in weet ik zeker.

De Thaise yoga massage

Op maandag 24 Juni eerst een uurtje yinnen bij Pauline dat is al een feestje op zich. En daarna mijn 1e Thaise yoga massage gehad. Nou heb ik al wat massages gehad. En afgelopen 9 maanden ook de opleiding wellness massage gedaan. Beste keus ever. Maar dit terzijde.
Sinds de 19e juni had ik zo'n akelig pijn in de nek aan de linkerkant.
Fysio
Warmte spul het hielp allemaal niets.
En sinds afgelopen middag is de pijn dus gewoon weg.
Wat een heerlijke massage was het. Echt een aanrader.

Re:De Thaise yoga massage

Helemaal yin ging je de massage in. Mooi om te zien dat je je volledig overgaf. Super lief dat je deze recensie schrijft. Jij als masseuse hebt wel aardig verstand van massages, dus heel fijn dat ook jij hebt genoten van de yoga massage. Vond het heel fijn om te doen. En wat heerlijk dat je nekpijn volledig is verdwenen. Dank je wel lieverd x

Privé Training, Massage en Yin Yoga

Yin yoga les

Yin yoga is voor mij echt een ontdekking en Pauline trok me over de streep. Ik kwam uit een revalidatie traject en was angstig of ik het wel kon en wel zolang in een houding kon blijven.

Pauline stelde me op mijn gemak, gaf goede uitleg. Ze biedt zo nodig een alternatief. Maar daagt je ook uit om te luisteren naar je lijf en dingen uit te proberen.

Naast pilates heeft yin yoga me verder gebracht in mijn herstel maar vooral: ; ik kijk er ieder week naar uit! Het is echt een heerlijk uur.

Yin yoga is naast fysiek ook meditatief/ spiritueel. Door de oprechtheid, relativering en humor van Pauline blijft het ook voor sceptici een heel fijne les voor lichaam, geest en ziel .

Paar steekwoorden over Pauline: prettige stem, authentiek, gepassioneerd, deskundig en relativerend.


Massage/privé training

Ik heb een aantal keren privé training van Pauline gehad. Was een programma op maat met diverse massage vormen en op mijn verzoek doornemen van een aantal yin yoga houdingen. Allereerst: Pauline heeft gouden handen ( en ik heb inmiddels wat vergelijkings- ‘materiaal’) .

Met veel aandacht, lekker stevig (als je wilt natuurlijk), zeer kundig, aandachtig. Voelde me meteen op mijn gemak en nadien zeer ontspannen, minder pijn en meer ruimte in lijf, hoofd en hart.

Een aanrader!

Re:Privé Training, Massage en Yin Yoga

Wauw wat mooi. Ben er stil van.

Voor iemand die niet van stukjes schrijven houd heb je werkelijk iets heel bijzonders neergezet.

Wat een prachtige woorden, die komen wel binnen. Weet gewoon niet wat ik moet zeggen.

Dus ik zeg maar...

Dank je wel lieve Janine

Puur uit het hart

Pauline,

Al jaren volg ik trouw de pilates en yoga lessen van Pauline. En wat ben jij een geweldige vrouw om les van te krijgen of in de nabijheid van te mogen zijn. Uit de instructies die je bijv. tijdens de pilates lessen geeft, blijkt niet alleen de enorme kennis die je hebt van het menselijke lichaam en alle diepere lagen maar ook jouw passie voor lichaam en geest en vooral het leren luisteren naar je eigen lichaam. Elke les van jou is een cadeautje, bijvoorbeeld een yin yoga les waarin ik compleet wegsmelt en waarbij de woorden en de stiltes elkaar op een ontzettend gepaste wijze afwisselen. De muziek die je uitkiest versterkt dit nog meer. Jouw betrokkenheid, het gevoel wat je creëert waarbij ik mij gelijk fijn, welkom en begrepen voelt en altijd helemaal mijzelf kan zijn. Je bent inspirerend, liefdevol en geweldig en zet keer op keer iets geweldigs neer wat zo puur uit jouw hart komt! Zo mooi!!! Dankjewel lieve Pauline

Re:Puur uit het hart

Wat ontzettend lief van je.
Zooo mooi om te zien hoe jij intens opgaat in de lessen en hoe jij jezelf helemaal overgeeft tijdens de yin yoga. Dank voor je mooie woorden, je fijne energie. Dank je wel dat je in mijn leven bent, mooie vrouw. Big loves

Nieuw bericht