DE KRACHTIGE COMBI VAN YIN YOGA & THAISE YOGA MASSAGE

Deze combinatie van yoga en massage is iets voor mensen die holistisch kijken, voor mensen die weten dat lichaam en geest nauw met elkaar zijn verbonden.

Ons lichaam is altijd op zoek naar balans. Een fysieke of emotionele klacht toont een onbalans. Om in balans te komen moet je verder kijken dan het lichaam. We hebben ook nog een geest, een ziel en de energie waarmee de ziel communiceert. In deze visie is de combinatie van yoga en massage juist een krachtige mix.

Deze mix heeft niet allen een ontspannende werking op het lichaam, maar ook op de geest.

  • De Yogamassage maakt het lijf losser en opent het lichaam waardoor je je energieker en lichter voelt.
  • Functionele Osteopathie werkt met zachte oscillerende technieken om een optimale functie in beweeglijkheid aan te zetten.
  • De Shiatsu werkt diep door op het bindweefsel en de meridianen, waardoor de energie vrij kan stromen en afvalstoffen het lichaam kan verlaten.
  • Yin Yoga houdingen geven meer ruimte in o.a. de gewrichten, de fascie en het bijbehorende meridiaanstelsel. Lichaam en geest worden uitgenodigd ze ontspannen en ruimte te scheppen daar waar herstel en vernieuwing mag plaatsvinden.
  • Reiki herstelt de energiestroom. Door stress en ziekte kan deze geblokkeerd zijn. De handen van de reiki gever kunnen deze blokkades opheffen waardoor ook veel lichaamsfuncties in balans komen.

Veel mensen ervaren na de sessie een gevoel van bevrijding, rust en vrede. Ook ervaren veel mensen dat pijn is verminderd of geheel verdwenen. Sommigen beschrijven de sessie als ‘thuiskomen in jezelf’ of als een 'vereniging van lichaam en geest'.

 

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Maak eens een afspraak.

xyzpaulineevers@hotmail.com